Rămâi Aproape!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi instantaneu cele mai noi articole!

Jocurile Olimpice Sporturi

Visează zi și noapte la Jocurile Olimpice de la Paris

Pugilista Loredana Marin are la finalul acestei săptămâni un prim turneu de calificare la JO

Campioană europeană de la box se pregătește de primul turneu de calificare, cel din Italia, care îi poate asigura biletul la cea mai mare competiție sportivă din lume. Tânăra sportivă și-a setat ca prioritate principală calificarea la Jocurile Olimpice, iar mărturie stă calendarul din camera ei.

La doar 20 de ani, Loredana Marin, campioană europeană de box la tineret și vicecampioana europeană de U22, e la un pas să își împlinească cel mai mare vis, calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris. Pe 26 februarie, pugilista va boxa în primul turneu de calificare, cel din Italia, de la Assisi și vrea să se întoarcă de acolo cu biletul care o poate duce la vară, la Paris. „Pot să mă calific în februarie! Muncesc în fiecare zi și iau totul în calcul. Am un caiet pe care îmi scriu în fiecare zi antrenamentele, suplimentele pe care le iau” – Loredana Marin, componentă a lotului național de senioare de box al României. 

Când intri în camera de hotel a Loredanei, acolo unde sportiva locuiește de 4 ani, de când s-a mutat la București, calendarul de pe perete este primul care îți atrage privirea!

„Pe calendarul din cameră prima prioritate este calificarea la Jocurile Olimpice. Este visul meu și visul oricărui sportiv de performanță” -Loredana Marin, componentă a lotului național de senioare de box al României.

Și-a tatuat pe braț cercurile olimpice

Pasionată de tatuaje, campioana europeană de la tineret și-a tatuat pe brațul drept cercurile olimpice. „Pot spune că le-am tatuat când am simțit că asta vreau să fac și iubesc sportul acesta. Îmi doresc din toată inima ca lângă cercurile olimpice să fie și Turnul Eiffel și 2024”– Loredana Marin, componentă a lotului național de senioare de box al României. 

Loredana este genul de pugilistă care atrage privirile. Frumusețea ei nu trece neobservată nici pe rețelele de socializare.

„De multe ori am fost întrebată de ce fac box, de ce nu m-am apucat de modelling. Nu le răspund celor care mă întreabă pentru că nu prea stau pe rețelele de socializare. Chiar dacă sunt mai feminină pot să trăiesc și în lumea bărbaților” – Loredana Marin, componentă a lotului național de senioare de box al României.

Pasul către senioare a fost greu

De 4 ani, sportiva susținută de Federația Română de Box face parte din lotul național de senioare de box al României și este pregătită de Adrian și Mihaela Lăcătuș. În 2020, tânăra a devenit campioană europeană la tineret. De asemenea, sportiva este de două ori vicecampioană europeană de U22 și ocupantă a locurilor 5 la Mondialul și la Europeanul de senioare. „În primul an m-am acomodat foarte greu cu trecerea la senioare. Eu eram bună la tineret și abonată la medalii, iar trecerea a fost foarte grea, nu fizic, ci psihic. Noi credem că suntem cei mai buni dar trebuie să învățăm că nu este mereu așa. Să o luăm treptat” –Loredana Marin, componentă a lotului național de senioare de box al României.

Avatar

Sports Net

About Author

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like

Gimnastică Jocurile Olimpice Sporturi

Merge cu mierea după el la Jocurile Olimpice!

Merge cu mierea după el la Jocurile Olimpice!    Andrei Muntean este singurul reprezentant al gimnasticii masculine românești la competiția de
Kempo Sporturi

Campioana mondială care a lansat moda împletiturilor inedite!  

Este cea mai bună din lume la un sport de contact, dar, în același timp, a pornit și un trend