Rămâi Aproape!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi instantaneu cele mai noi articole!

Sporturi Tenis de masă

Bernie Szocs ar vrea să facă dublu cu Lewis Hamilton

Pasionată de viteză, a noua jucătoare a lumii la tenis de masă n-are carnet, dar visează se se urce într-un monopost de Formula 1

Bernadette Szocs traversează cea mai bună perioadă a carierei. Ajunsă pe locul 9 în clasamentul mondial feminin, calificată la Jocurile Olimpice cu echipa României, dar și la individual, ea deja se gândește la marea competiție care va începe la Paris, în luna iulie.

Bernie știe că anul acesta reprezintă marea ei șansă de a cuceri medalia așteptată de toți iubitorii tenisului de masă din România și de aceea, tot ce face în acest sezon, face cu gândul la Jocurile Olimpice.

„Sinceră să fiu, anul ăsta doar la Jocurile Olimpice mă gândesc. Cel mai important este în momentul de față pentru mine să pun în aplicare tot ce antrenez acasă, să găsesc soluții pentru orice obstacol, pentru că cel mai important este la Paris. Acolo îmi doresc din toată inima să reușesc să cuceresc medalia olimpică mult așteptată de mine și de toată lumea” – Bernadette Szocs, numărul 9 mondial.

Se relaxează la karting

Pasionată de viteză, Bernie se uită, atunci când poate, la cursele de Formula 1. Favoritul ei este septuplul campion mondial, Lewis Hamilton, cu care i-ar plăcea să facă pereche la dublu.

„Bineînțeles că mă uit, îmi place și, câteodată, mă mai duc și eu la karting. Hamilton e pilotul meu preferat. Mi-ar plăcea să fac dublu cu el, dar și să mă urc într-o mașină de curse” – Bernadette Szocs, numărul 9 mondial.

Chiar dacă îi place viteza, Bernie nu are permis de conducere!

„Nu am avut timp să dau de permis, de două ori mi-a expirat dosarul din cauza competițiilor, dar după Jocurile Olimpice primul lucru pe care mi l-am propus e să dau de carnet” – Bernadette Szocs, numărul 9 mondial.

Asiaticele se tem de ea

Situată pe locul 9 în clasamentul mondial, Bernadette Szocs este prima jucătoare din afara Asiei în ierarhia lumii.

„Nu îmi mai este frică de asiatice, pentru că am demonstrat de câteva ori că sunt aproape de ele, le-am și învins, mai ales pe campioana olimpică de două ori la rând, așa că sunt foarte pozitivă de fiecare dată când intru la masă cu ele, dau totul din mine și bineînțeles că îmi place sentimentul ăla când simt că deja și lor le este teamă de mine” – Bernadette Szocs, numărul 9 mondial.

De altfel, ea iubește concursurile disputate pe continentul asiatic.

„Îmi place, mă motivează, că știu că asiaticele sunt cele mai bune. Sunt tare fericită că de fiecare dată când merg în Asia am și acolo oameni care mă susțin și sunt apreciată” – Bernadette Szocs, numărul 9 mondial.

Deplasările lungi fac parte din viața de sportiv de performanță. Bernie recunoaște că deși își ia 20 de tricouri la ea, uneori ajunge să mai și spele de mână în camera de hotel.

„Dacă plec pentru o perioadă mai lungă îmi iau cel puțin 20 de tricouri, pentru că îmi trebuie și la antrenamente și la meciuri. Dar de multe ori se mai întâmplă să mai spăl și cu mâna” – Bernadette Szocs, numărul 9 mondial.

Chiar dacă este una dintre cele mai bine cotate jucătoare din lume, cu invitații de participare la toate competițiile de top, Bernie se bucură de fiecare dată când evoluează în România, acolo unde, în urmă cu puțin timp, a cucerit un nou titlu național.

„Este o plăcere să joc în România, pentru că sunt mândră să reprezint CSA Steaua. E foarte frumos să joci acasă în țara ta pentru că au venit foarte mulți să mă susțină, este un sentiment aparte” – Bernadette Szocs, numărul 9 mondial.

Avatar

Sports Net

About Author

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like

Gimnastică Jocurile Olimpice Sporturi

Merge cu mierea după el la Jocurile Olimpice!

Merge cu mierea după el la Jocurile Olimpice!    Andrei Muntean este singurul reprezentant al gimnasticii masculine românești la competiția de
Kempo Sporturi

Campioana mondială care a lansat moda împletiturilor inedite!  

Este cea mai bună din lume la un sport de contact, dar, în același timp, a pornit și un trend