Rămâi Aproape!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi instantaneu cele mai noi articole!

Sporturi Volei

De pe teren, pe podium! Ea e voleibalista care visează să fie fotomodel!

Jucătoare la CSM București, Alexandra Babaș este și expertă în machiaj

Voleibalista Alexandra Babaș, ridicătoarea formației CSM București, este și una dintre cele mai frumoase jucătoare din campionatul intern. Pasionată de haine și machiaje, ea are un vis: să prezinte moda!

Fata și-a împlinit visul de a deveni voleibalistă de top, dar are are și un regret ascuns: acela că încă nu a devenit și fotomodel, așa cum visa încă din copilărie.

„Mi-ar fi plăcut să fiu fotomodel. Când eram mică ziceam mereu că vreau să fiu fotomodel sau doctor, mi-ar fi plăcut. Din păcate, nu am primit nici o ofertă. Încă mai aștept, poate se poate, cine știe” – Alexandra Babaș, voleibalistă CSM București.

Pasionată de modă, dar și de cele mai noi trenduri în materie de machiaj, ea adoră să iasă în oraș îmbrăcată elegant. În plus, a devenit expertă în a se machia în timp record.

„Îmi place foarte mult să mă machiez, să mă îmbrac frumos, să ies în oraș, chestii de fete… Cred că sunt cea mai rapidă, maxim 30 de minute mă îmbrac, mă machiez, sunt gata cu toate cele” – Alexandra Babaș, voleibalistă CSM București.

Totuși, Alexandra are și un lucru cu care nu se poate obișnui: trezitul la ore matinale. După cum recunoaște, drumul până la sala de antrenament, dimineața, e o adevărată provocare.

”E teribil. De dimineață, la 8 jumate, când trebuie să ajung la sală vin plângând, suspinând. Asta e, mergem înainte, ce să facem” – Alexandra Babaș, voleibalistă CSM București.

A plecat la 15 ani de la Baia Mare

Originară din Baia Mare, voleibalista recunoaște că în Capitală se simte ca acasă. Este una dintre puținele sportive născute și crescute în provincie care s-au acomodat perfect cu Bucureștiul și cu aglomerația din el.

„Sunt din Baia Mare, dar. mie îmi place Bucureștiul de când sunt mică, era visul meu să ajung la București. Am jucat 4 ani la Voluntari, mă bucur că m-am reîntors. E un oraș plin de oportunități” – Alexandra Babaș, voleibalistă CSM București.

Ajunsă la 27 de ani, Alexandra a trecut întâi pe la baschet și dansuri înainte de a descoperi voleiul.

S-a îndrăgostit atât de tare de acest sport, încât a acceptat să plece de acasă din adolescență pentru a-și urma visul și de a putea juca volei la nivelul cel mai înalt. Începutul, însă, nu a fost deloc ușor.

„Am plecat la 15 ani, la Târgu Mureș, la Centrul de Excelență și atunci a început toată povestea frumoasă. A fost o mare schimbare. Am mai încercat și la 13 ani însă nu am reușit să mă adaptez, cu plâns, cu mama, m-am întors acasă și după un an am zis că trebuie să fac pasul pentru a face performanță până la urmă. Am mai încercat și baschet, era mingea mult prea mare și mult prea grea. Am mai încercat dans, dar nu mă prea potriveam cu sporturile respective” – Alexandra Babaș, voleibalistă CSM București.

Avatar

Sports Net

About Author

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like

Gimnastică Jocurile Olimpice Sporturi

Merge cu mierea după el la Jocurile Olimpice!

Merge cu mierea după el la Jocurile Olimpice!    Andrei Muntean este singurul reprezentant al gimnasticii masculine românești la competiția de
Kempo Sporturi

Campioana mondială care a lansat moda împletiturilor inedite!  

Este cea mai bună din lume la un sport de contact, dar, în același timp, a pornit și un trend