Rămâi Aproape!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi instantaneu cele mai noi articole!

Sporturi Tenis de masă

Campioana europeană la tenis de masă, muză pentru iubitul handbalist!

Pentru a sărbători “Ziua mondială a fotografiei în natură”, multipla campioană la tenis de masă, Andreea Dragoman, și-a pus prietenul la treabă. Cei 2 au ieșit la plimbare în parc, iar handbalistul i-a făcut acesteia zeci de poze.

Andreea Dragoman, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României, și iubitul său Cristian Niculai, handbalist la CSM Sighișoara  sunt împreună de 3 ani.

Cei 2 sportivi fac eforturi mari ca atunci când au puțin timp liber să și-l petreacă împreună!

“Este foarte greu, mai ales că la distanță și amândoi avem programul destul de încărcat și nu ne prea sincronizăm , când are el liber, nu am eu și invers” –Andreea Dragoman, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României. 

Pentru că programul încărcat nu le permite să fie împreună așa cum își doresc, atunci când se întâmplă, Andreea profită la maxim. Pasionată de fotografie, frumoasa sportivă și-a pus iubitul la treabă.

“Nu contează unde mergem, în vacanță, acasă, stăm în pat, <<hai să ne facem o poză, hai că merită, dar am făcut o grămadă, da dar să mai avem amintiri>>. Până să îi placă o poză, îi fac 6, 7. Tot timpul primesc indicații, <<stai așa, acum mut-te, fă așa>>”-Cristian Niculai, handbalist CSM Sighișoara. 

Andreea dezvăluie și cum își convinge iubitul să o fotografieze.

 „Îi spun că nu durează mult și după ce îmi face mie îi spun să facem și împreună, să avem amintire” –Andreea Draoman, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României.

Se susțin reciproc la meciuri

Cel care a făcut primul pas în relație a fost Cristi.

„Mi-au luat 4 luni până să o cuceresc, a fost foarte greu” – Cristian Niculai, handbalist CSM Sighișoara.

Atunci când poate, Andreea nu ratează nici un meci de-l iubitului ei. Jucătoarea de tenis de masă recunoaște că are emoții mari!

„E foarte greu, dar încercăm să stăm cât de calmi putem, mai ales dacă suntem în sală… încercăm să transmitem emoții pozitive” – Andreea Dragoman, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României. 

Și Cristi este în aceeași situație. 

Eu de exemplu, la sportul meu, rare ori am emoții, dar la al ei tot timpul am emoții pentru că la ea e mult mai greu, se întâmplă totul mult mai repede” – Cristian Niculai, handbalist CSM Sighișoara.

Andreea, pentru prima data la Jocurile Olimpice

Cei 2 îndrăgostiți fac sport de performanță de când erau mici. În prezent, Andreea, 23 de ani, face parte din lotul national de senioare de tenis de masa al României, iar iubitul ei este portar la formația CSM Sighișoara.

Pentru Andreea, următoarea lună va fi cea mai importantă din carieră. Sportiva, alături de colegele sale din echipa națională, Eliza Samara, Bernadette Szocs și Adina Diaconu, va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Pentru mine este prima ediție la care particip și cum toată lumea își dorește, așteptăm medalia! O să dăm tot ce putem și sperăm să ne întoarcem cu ea acasă” – Andreea Draoman, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României. 

La Jocurile Olimpice, Cristi va fi cu ochii pe românce.

„Să ajungi la Jocurile Olimpice e o dorință foarte mare și având-o pe ea lângă mine, pot să trăiesc și eu emoțiile. Probabil voi fi și eu acolo să văd cum se trăiește o asemenea competiție” – Cristian Niculai, handbalist CSM Sighișoara.

E microbist

Crisi e pasionat de fotbal și abia așteaptă să înceapă Campionatul European din Germania.

„Sper ca echipa noastră să facă o figură frumoasă și cred că putem să ieșim din grupe, iar după va fi mai ușor că se duce din presiune. La acest european pe lângă România, mai am o favorită, pe Germania” – Cristian Niculai, handbalist CSM Sighișoara. 

Avatar

Sports Net

About Author

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like

Gimnastică Jocurile Olimpice Sporturi

Merge cu mierea după el la Jocurile Olimpice!

Merge cu mierea după el la Jocurile Olimpice!    Andrei Muntean este singurul reprezentant al gimnasticii masculine românești la competiția de
Kempo Sporturi

Campioana mondială care a lansat moda împletiturilor inedite!  

Este cea mai bună din lume la un sport de contact, dar, în același timp, a pornit și un trend