Rămâi Aproape!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi instantaneu cele mai noi articole!

Gimnastică Sporturi

Sabrina Voinea, răvășitoare în rochie de seară la „Gala Femei de Succes”!

Cea mai bună gimnastă din România a fost premiată pentru readucerea gimnasticii românești pe podiumurile internaționale! Pe scena pe care sportiva a urcat, au mai fost premiate femei de afaceri, conducătoare de companii și personalități din lumea sportului.

Înainte de RomGym, cea mai tare competiție de gimnastică artistică, feminină și masculină, care va avea loc la finalul acestei săptămâni în București, la Sala Polivalentă, Sabrina Voinea a fost premiată la „Gala Femei de Succes”! Frumoasa sportivă a primit premiul pentru readucerea gimnasticii românești pe podiumurile internaționale, după ce în 2023 a câștigat două medalii de aur, la sol și bârnă, la Cupa Mondială de la Doha, iar anul acesta, la Campionatele Europene de la Rimini a câștigat două de argint, la sol și la bârnă. „Mă simt foarte bine după câștigarea acestui premiu, iar pe viitor îmi doresc și mai multe” -Sabrina Maneca Voinea, componentă a echipei naționale de gimnastică. Pe scena pe care Sabrina a urcat să își ridice trofeul, au mai fost premiate femei de afaceri, conducătoare de companii, personalități ale vieții artistice și din lumea sportului. „Mă bucur foarte mult că am fost invitată la această gală și că am luat premiu și că sunt o femeie de succes” -Sabrina Maneca Voinea, componentă a echipei naționale de gimnastică.

A strălucit pe scenă

Sabrina a apărut la eveniment într-o rochie de seară, de culoare mov „Mi-am ales rochia cu mama, am fost prin toate magazinele, mi-a luat ceva timp până să o găsesc. Mov este culoarea mea preferată și mă bucur că mi-am găsit și sandalele în aceeași culoare” –-Sabrina Maneca Voinea, componentă a echipei naționale de gimnastică. Frumoasei sportive îi place să fie tot timpul pusă la punct. De câte ori are ocazia ea poartă rochii. „În weekend îmi place să mă îmbrac în rochii. De obicei într-o jumătate de oră termin să mă machiez și într-o oră sunt gata” -Sabrina Maneca Voinea, componentă a echipei naționale de gimnastică. În luna iulie, Sabrina Voinea va fi prezentă alături de colegele sale din echipa națională de gimnastă la Jocurile Olimpice, acolo unde România a fost prezentă ultima dată, în 2012, la Londra. Atunci, “tricolorele” au obținut medalia de bronz în proba pe echipe. Gimnasta așteaptă cu mare nerăbdare să concureze la cea mai mare competiție sportivă din lume. „Eu nu am emoții, merg acolo degajată și sigură pe mine și ne dorim foarte mult să avem un rezultat frumos cu echipa și ulterior la individual. Nu simt presiune pe mine. Totul decurge foarte bine la fel cum a decurs și la europene și sper să aducem rezultate frumoase acasă” – Sabrina Maneca Voinea, componentă a lotului național de gimnastică artistică al României.

Social SportsNet

Social SportsNet

About Author

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like

Gimnastică Jocurile Olimpice Sporturi

Merge cu mierea după el la Jocurile Olimpice!

Merge cu mierea după el la Jocurile Olimpice!    Andrei Muntean este singurul reprezentant al gimnasticii masculine românești la competiția de
Kempo Sporturi

Campioana mondială care a lansat moda împletiturilor inedite!  

Este cea mai bună din lume la un sport de contact, dar, în același timp, a pornit și un trend