Rămâi Aproape!

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi instantaneu cele mai noi articole!

Jocurile Olimpice Sporturi

Se visează zilnic pe podiumul olimpic!

Campioană europeană la atletism, Bianca Ghelber vizualizează momentul de la Jocurile Olimpice când i se va pune la gât cea mai de preț medalie! Fire credincioasă, sportiva dezvăluie că are mare încredere că la Paris, Dumnezeu o va răsplăti după toată muncă pe care a depus-o în cei 24 de ani de carieră.

Cea mai bună sportivă din România în proba de aruncare a ciocanului, Bianca Ghelber, așteaptă cu nerăbdare Jocurile Olimpice de la Paris!

Dacă la ediția trecută, cea de la Tokyo, ea a terminat finala olimpică pe locul 6, acum țintește medalia!

 “Mă visez în fiecare zi pe podium, cu medalia olimpică. Vizualizez momentul în care urc pe podium și mi se pune medalia la gât. Dacă îmi va cânta și imnul atunci va fi încununarea întregii mele cariere”- Bianca Ghelber, campioană europeană în proba de aruncare a ciocanului.

Fire credincioasă, atleta are un motto după care se ghidează în viață!

„Credința și speranța m-au ajutat foarte mult! Și am mai învățat că în viață trebuie să ai răbdare că lucrurile se întâmplă nu când vrem noi, ci când trebuie. Eu mă rog foarte mult și am încredere că Dumnezeu îmi va da după inimă și după munca pe care am depus-o până acum” – Bianca Ghelber, campioană europeană în proba de aruncare a ciocanului.

De 24 de ani vine în cantonament la Snagov

Aflată în cantonament la Snagov, sportivei nu îi vine să creadă câți ani au trecut de când își petrece majoritatea timpului din an aici.

„Anul acesta fac exact 24 de ani de când am început să fac sport de performanță. Pe la 12 am început să fac performanță, dar de 24 de ani fac același lucru zi de zi” – Bianca Ghelber, campioană europeană în proba de aruncare a ciocanului. 

După atâția ani de carieră, Bianca visează la vacanța ideală!

„După ce voi termina cu sportul, îmi doresc foarte mult să merg cu familia  pe o insulă undeva nu știu… Maldive, Bora Bora să fim doar noi 3 în liniște și să ne simțim bine” – Bianca Ghelber, campioană europeană în proba de aruncare a ciocanului. 

Știe însă ce va face după ce se vor încheia Jocurile Olimpice de la Paris!

„Vom merge la Disneyland. Ne-am luat bilete, soțul și fetița vor fi cu mine și la Paris, să mă susțină, iar după, îi vom face Victoriei ziua de naștere la Disneyland” – Bianca Ghelber, campioană europeană în proba de aruncare a ciocanului.

Pentru Bianca, familia este sfântă, iar fetița și soțul său sunt cei care îi dau putere să meargă de fiecare dată mai departe! Peste o lună, Victoria împlinește 9 ani și face dansuri, balet și înot.

„Bineînțeles că seamănă cu mine, în tinerețe și mie îmi plăcea foarte mult să dansez și eram o fire mai dezinvoltă. Acum sunt mai potolită pentru că au trecut anii și vârsta își spune cuvântul” – Bianca Ghelber, campioană europeană în proba de aruncare a ciocanului. 

Soțul îi trimite cele mai frumoase mesaje

La 34 de ani și după o carieră de 24, Bianca recunoaște că soțul său este cel care a contribuit mult la tot ce este ea acum din punct de vedere profesional.

„El mă ajută enorm. Dacă el nu era să mă susțină atât de mult, cred că nu mai făceam sport la această oră. Mi-a spus o vorbă pe care nu o s-o uit niciodată, <<o să fiu cu tine până la ultima aruncare>>”- Bianca Ghelber, campioană europeană în proba de aruncare a ciocanului. 

Tot soțul este cel care în fiecare dimineață o trezește cu cele mai frumoase mesaje.

„Primul lucru pe care îl fac dimineața deschid WhatsApp-ul și citesc mesajele de la el. Are el un stil de a-mi trimite chestii siropoase care mă pun în funcțiune” – Bianca Ghelber, campioană europeană în proba de aruncare a ciocanului. 

Bianca dezvăluie cădupă familie, credința în Dumnezeu și rugăciunile au ajutat-o enorm.

„Eu cred foarte mult în Dumnezeu. Tot timpul în zilele de luni, miercuri și vineri citesc niște rugăciuni care se numesc acatiste și mă rog foarte mult lui Dumnezeu” – Bianca Ghelber, campioană europeană în proba de aruncare a ciocanului. 

Fericirea supremă, alături de familie!

Pentru Bianca idealul de fericire este atunci când îi are alături pe cei dragi!

„Fericirea mea este alături de familie. Acolo mă simt cel mai bine. Pentru nimic în lume nu aș pleca din România. La mine acasă, la Roman, mă simt cea mai împlinită” – Bianca Ghelber, campioană europeană în proba de aruncare a ciocanului. 

Dacă ar putea să dea timpul înapoi, Biei i-ar plăcea să mai retrăiască o perioadă din viață.

 „Cred că undeva pe la 19, 20 de ani. Atunci, nu punem tot la suflet să zic așa eram mai pasivă” – Bianca Ghelber, campioană europeană în proba de aruncare a ciocanului.

Sportiva a mai dezvăluit că o admiră mult pe Jennifer Lopez și dacă ar fi să aibă o super- putere știe care ar fi aceea.

„Mi-ar plăcea să zbor sau să mă teleporterez” – Bianca Ghelber, campioană europeană în proba de aruncare a ciocanului.

S-a calificat la Jocurile Olimpice în luna aprilie

Bianca Ghelber a reușit să îndeplinească baremul olimpic de calificare la aruncarea ciocanului, în luna aprilie a acestui an.

La Nairobi, în Kenia, atleta a aruncat din a treia încercare 74.06 m, cu 6 centimetri peste baremul impus de Federația Mondială de Atletism.

Ea a terminat concursul pe locul 2, după americanca Janee Kassanavoid.

Anul trecut, la Campionatul European de la Munchen, sportiva a cucerit medalia de aur în proba de aruncare a ciocanului.

Este prima medalie europeană câștigată de o româncă la atletism după 20 de ani. Tot la Munchen, în 2002, Ionela Tîrlea a cucerit aurul European în proba de 400 metri garduri. 

Avatar

Sports Net

About Author

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like

Gimnastică Jocurile Olimpice Sporturi

Merge cu mierea după el la Jocurile Olimpice!

Merge cu mierea după el la Jocurile Olimpice!    Andrei Muntean este singurul reprezentant al gimnasticii masculine românești la competiția de
Kempo Sporturi

Campioana mondială care a lansat moda împletiturilor inedite!  

Este cea mai bună din lume la un sport de contact, dar, în același timp, a pornit și un trend