Adi Vasile conduce prin Skype antrenamentele naționalei!

Mai este mai puțin de o lună până la Turneul Preolimpic, iar ”tricolorele” au petrecut câteva zile împreună, fără antrenorul Adi Vasile, bolnav de Coronavirus. 

Totuși, cu ajutorul tehnologiei, selecționerul a fost prezent în sală la toate antrenamentele și a condus ședințele tehnico-tactice, ajutat de lângă fete de secundul Bent Dahl și antrenorul cu portarii Jaume Fort Mauri.

” Există o conexiune foarte bună între mine și Adi. Nu avem ce face în această perioadă… Este mai greu pentru el, că nu e aici. Am căutat cele mai bune metode de a vorbi împreună cu fetele și de a ajunge mesajul nostru la ele” – Bent Dahl, antrenorul secund al naționalei feminine de handbal a României.

”Este greu fără Adi, dar măcar a fost prezent alături de noi cu ajutorul tehnologiei. A stat zi de zi, prin intermediul internetului, cu noi la sală, am vorbit mult cu el după fiecare antrenament” – Crina Pintea, pivotul echipei naționale de handbal a României.

”Toate știm importanța acestor meciuri”

Între 19-21 martie ”tricolorele” vor juca în Muntenegru șansa de a ajunge la Jocurile Olimpice. Toate gândurile fetelor se duc de acum la cele mai importante dispute, cu naționala țării gazdă și Norvegia, campioana europeană.

”Am avut puține zile de pregătire, dar am încercat în acest timp scurt să dăm tot ce am avut. Orice zi în plus este una câștigată și ne duce mai aproape de ceea ce vrem să arătăm la meciurile de calificare la Jocurile Olimpice. Toate știm importanța acestor meciuri, sperăm să nu le resimțim ca o mare presiune, ci ca pe o bucurie că avem șansa aceasta enormă de a ajunge la Tokyo” – Crina Pintea, pivotul echipei naționale de handbal a României.

”Fiecare minut petrecut împreună este important. Mai avem puține zile până la turneul preolimpic, va fi greu acolo, dar nu imposibil. Fetele sunt fericite că sunt la lot, iar acesta este un lucru de care noi ne bucurăm, pentru că aceasta este mentalitatea bună, să faci tot ce poți pentru locul la echipa națională” – Bent Dahl, antrenorul secund al naționalei feminine de handbal a României.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

spot_img

Related Articles