joi, noiembrie 30, 2023

”MÂȚELE NEGRE” ȘI „VULTURII” DIN ORADEA AU DAT STARTUL COMPETIȚIILOR DE RUGBY!

Cele mai Citite

Componentele celei mai vechi formații feminine de rugby s-au aflat printre protagonistele unui turneu amical – „Memorialul Cristi Breb & Chester Williams”. În contextul Pandemiei de Coronavirus, competiția, care a adunat la start peste 200 de micuți rugbyști pe terenul din Timișoara, s-a desfășurat cu măsuri sanitare stricte și respectarea regulilor de distanțare socială.

Micuții rugbyști și rugbyste s-au jucat cu baloane care au fost dezinfectate în recipiente speciale și au stat departe unii de alții în perioadele de pauză dintre meciuri.

Reprezentantele primei echipe de rugby feminin din țara noastră, Venus RIFIL Piatra-Neamț, s-au duelat și cu băieții, iar la final le-au arătat tuturor strigătul lor de luptă, împrumutat de la fotbaliștii dinamoviști.

Și „Vulturii” din Oradea au făcut senzație la competiție, micuții de doar patru-cinci ani fiind extrem de determinați.

„Ne era dor de rugby, de meciuri, de socializare, de sport în general… iar prezența celor mici pe teren mă face foarte fericit. Anii trecuți aveam 800-1000 de copii la competiție, acum, in contextul Pandemiei de Coronavirus, nu aveam cum să organizăm cu mai mult de 200. Am respectat toate regulile impuse de DSP, ne-am conformat cu totul. Festivalul de rugby îl facem în memoria a doi foști mari rugbyști – Cristi Breb, cu care am început treaba acum 19 ani, și Chester Williams, o emblemă a orașului, un campion mondial care a făcut mult bine echipei și orașului. Ne dorim să formăm oameni pentru această societate, facem educație prin sport, prin rugby în cazul de față. Ne dorim să formăm caractere, să dezvoltăm personalități și sperăm ca cei mici să ajungă mari directori, mari întreprinzători, dacă nu neapărat rugbyști” – Codruț Nicorici, manager Warriors Timișoara, organizatorul competiției.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Au făcut „dubla” de aur! 

Bianca Mei-Roșu și Eduard Ionescu și-au adjudecat câte două medalii de aur la Campionatele Naționale de Tenis de masă,...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img