joi, aprilie 18, 2024

”TIGROAICELE”, CU GÂNDUL LA VICTORIE ÎN DANEMARCA

Cele mai Citite

Fetele de la CSM București așteaptă cu nerăbdare partida de duminică după-amiază cu danezele de la Team Esbjerg, în cel de-al doilea meci din grupele Champions League.

„Tigroaicele” sunt cu moralul ridicat după ce săptămâna trecută au învins-o acasă pe Metz cu 31-26. Antrenorul Adi Vasile se gândește doar la victorie în partida de mâine.

„Victoria este obiectivul nostru! E un meci dificil, Esbjerg este o echipă foarte bună. Suntem într-o grupă în care fiecare meci este extrem de important și trebuie abordat cu maximă seriozitate. Pentru asta ne antrenăm și muncim în fiecare zi” – Adi Vasile, antrenor principal CSM București.

Jelena Grubisic speră ca în partida din acest weekend ea și colegele de echipă să evolueze la fel de bine cum au făcut-o și cu Metz și recunoaște că în Danemarca le va aștepta un meci dificil!

„Sunt o echipă foarte bună, s-au calificat aproape în toate Final Four-urile Champions League, au ocupat o foarte bună poziție anul trecut. Va fi un meci foarte greu” – Jelena Grubisic, handbalistă CSM București.

Își vor fanii înapoi la sală

Adi Vasile și Elizabeth Omoreigie sunt nostalgici când se gândesc la perioada în care Sala Polivalentă era plină de fani și își doresc ca acele vremuri să revină!

„Mă și uitam pe niște poze la final , după meciul cu Metz, și vedeam sala goală… Eram obișnuit ca atmosfera în Sala Polivalentă să îți dea atât de multă energie și la un moment dat să îți vibreze corpul. Dacă s-ar putea să jucăm și noi cu spectatori cred că ar fi un mare plus pentru toată lumea”- Adi Vasile, antrenor principal, CSM București.

„E foarte greu să jucăm fără spectatori, în Sala Polivalentă atmosfera este minunată și ne lipsesc mult fanii. Sper ca în curând să îi avem lângă noi și să ne susțină. În România nu îi avem, dar în alte țări da” – Elizabeth Omoregie, handbalistă CSM București.

Măsuri sporite în deplasarea din Danemarca din cauza Covid-ului

Cei de la CSM au aflat de cele 3 cazuri de Covid de la SCM Rm. Vâlcea, înregistrate după revenirea echipei vâlcene din Franța, unde a jucat prima etapă din Champions League, cu Brest Bretagne, meci pe care l-au pierdut cu 21-28.

Kristina Liscevic și Mireya Gonzalez, plus antrenorul secund Goran Kurtes au fost infectați, astfel că nu intră în calcule pentru întâlnirea cu formația daneză, Odense, meci programat sâmbătă de la ora 17.00 la Râmnicu Vâlcea.

„Cred ca la un moment dat ține doar de noroc. Noi până acum am gestionat foarte bine această situație și ne-am ferit, sper să fim și de acum înainte feriți de acest virus până când mi-aș dori să spun va dispărea. Nu știu când va fi lucrul acesta. Tot ce e important e ca noi să avem o conduită bună în afara terenului și să ne ferim cât putem de mult. Respectăm liniile care s-au trasat de Guvern, de Organizația Mondială a Sănătății , ne protejăm cât putem cu măști, cu mănuși. Acum avem o deplasare cu avionul și va trebui să avem mai multă grijă. Încercăm să facem tot ce ține de noi să fim cât mai mult în afara contaminării” – Adi Vasile, antrenor principal CSM București.  

Foto: Sabin Malisevschi/CSM Bucuresti

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Campionul care are succes dacă-l înțeapă albina înainte de cursă

La Gala Triatonului Românesc, Vlad Remzing a fost desemnat cel mai bun sportiv la categoria sub 23 de ani....
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img