joi, noiembrie 30, 2023

Vin de la 2500 de kilometri să participe la cursele de off-road!

Cele mai Citite

Nicușor și Nicoleta Duică, fac pereche și acasă și în etapele de off-road. Soțul este pilot, iar soția copilot și pentru că niciun sacrificiu nu e prea mare, cei doi vin din Belgia să concureze în cursele cu mașini pe teren accidentat.  

Pasiunea pentru off-road nu cunoaște limite! Soții Duică o trăiesc pe pielea lor, din 2014, de când au descoperit acest sport.

”Venim de la 2500 de km, depinde de etapa unde se ține, venim din Belgia pentru că ne place” – Nicoleta Duică, copilot de off-road. 

„Pentru orice sport trebuie făcute sacrificii. Noi locuim mai departe și am decis împreună să îmbinăm toate lucrurile din viața noastră” – Nicușor Duică, pilot de off-road.

„În timpul unei curse plec de 100 de ori la mama”

În 6 ani de când împart aceeași mașină în concursuri, cei doi soți recunosc că au existat și momente tensionate.

”Există multe incidente în timpul unei curse, adică într-un traseu de 70 de km, plec de 100 de ori la mama. Nu ne vorbim urât, dar ne mai supărăm, da” – Nicoleta Duică, copilot de off-road.

”Ridicăm tonul un pic, pentru că din cauza zgomotului suntem nevoiți să vorbim mai tare” – Nicușor Duică, pilot de off-road. 

În timpul curselor, au parte și de peripeții, iar ultima s-a întâmplat chiar la etapa trecută.

”Pentru prima oară am avut o răsturnare urâtă. Am avut una, undeva la două-trei răsturnări consecutive și a fost un șoc, de-aia și sunt astăzi aici ca să văd dacă pot să trec peste asta” – Nicoleta Duică, copilot de off-road.
Le place adrenalina

În 2014, când s-au apucat de acest sport, soții Duică au concurat la clasa standard, unde au ieșit și campioni naționali, iar acum sunt la clasa open, cu o nouă mașină de care sunt mândri.

”Ne-am dorit mult să ne schimbăm mașina și în sfârșit am reușit” – Nicușor Duică, pilot de off-road.

Faptul că fac pereche și acasă și în concursuri e considerat un plus de către cei doi soți. 

“Este minunat,  pentru că îmi place foarte mult acest sport, este adrenalina ce o căutam și este fantastic să îl ajut  pe soțul meu și în traseu, nu numai în bucătărie” – Nicoleta Duică, copilot de off-road. 

E un avantaj față de restul echipajelor pentru că noi ca și în familie putem tolera un pic mai mult” – Nicușor Duică, pilot de off-road.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Au făcut „dubla” de aur! 

Bianca Mei-Roșu și Eduard Ionescu și-au adjudecat câte două medalii de aur la Campionatele Naționale de Tenis de masă,...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img