joi, noiembrie 30, 2023

„Stejarii” au dat zăpada din România pe soarele din Antalya!

Cele mai Citite

Rugbyștii echipei naționale trag tare în cantonamentul din Turcia: au și câte trei antrenamente pe zi și fac recuperare în Marea Mediteraneană.

Condiții de pregătire de cinci stele și 18 grade Celsius! Așa i-a așteptat stațiunea turcă Antalya pe cei 44 de jucători ai naționalei noastre de rugby aleși de selecționerul Andy Robinson pentru acest stagiu de pregătire.
Înainte de debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială din Franța 2023, oamenii din staff-ul tehnic al „stejarilor” au dorit sa verifice potențialul multor jucători tineri care se regăsesc în lot, așa că îi „întind” la maximum pe sportivi în cele două sau chiar trei antrenamente zilnice, desfășurate și la 18 grade Celsius.

Și, deși beneficiază de condiții de refacere de lux, „stejarii” au optat într-una din zile pentru refacere în apa rece a Mării Mediterane, acolo unde cei mai îndrăzneți s-au aventurat și la înot!

Johan van Heerden, aniversare în Turcia

Dacă astăzi este ziua de naștere a stelistului Florin Surugiu, ieri s-a sărbătorit – pentru prima dată din postura de român – Johan van Heerden.

„Mi-am făcut cadou acest sejur la soare, căldură, pentru că nu-mi place deloc frigul. Sper ca acest cantonament care a fost dificil să ne prindă bine. Au fost grele antrenamentele, dar trebuie să tragem tare pentru anul care vine. Avem aici condiții foarte bune de pregătire și refacere. Cei tineri care au venit la lot au ce învăța din experiența noastră, mi se pare că s-au integrat rapid în lot și că au crescut ca și nivel de pregătire. Eu mă simt român de mulți ani, nu am schimbat foarte multe în 2020, doar că sunt român și în acte acum” – Johan van Heerden, rugbyst naționala României.


În vârstă de  34 de ani, sportivul a fost surprins aseară, la cină, de coechipieri cu un cadou dulce!

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Au făcut „dubla” de aur! 

Bianca Mei-Roșu și Eduard Ionescu și-au adjudecat câte două medalii de aur la Campionatele Naționale de Tenis de masă,...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img