joi, aprilie 18, 2024

Victoria, singura variantă pentru ”tigroaice” în duelul cu Team Esbjerg!

Cele mai Citite

CSM București revine mâine în Liga Campionilor, după două meciuri la rând care i-au fost anulate din cauza cazurilor de Coronavirus din cadrul loturilor adversarelor.

”Tigroaicele” au un meci de foc mâine, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă. Danezele de la Team Esbjerg vin cu ambiții mari și dorință de revanșă, după ce în meciul tur echipa lui Adi Vasile s-a impus cu un gol marcat de Cristina Neagu în ultimele secunde ale jocului.

”Este un meci foarte important, suntem dornice să jucăm și să învingem. Avem la echipă o atmosferă foarte frumoasă, suntem bine pregătite din punct de vedere tactic…ne este un pic greu pentru că avem câteva jucătoare accidentate. Noi vom lupta din primul minut până în ultimul și sper ca la final noi să câștigăm, nu contează scorul, doar să câștigăm! Sper că vom avea un meci mai ușor decât cel din Danemarca” – Andrea Klikovac, handbalistă CSM București.

”Ne-a lipsit Liga Campionilor în ultimele două săptămâni, Team Esbjerg are multă calitate, joacă foarte bine și disciplinat. Orice antrenor și-ar dori să câștige de la zece goluri din prima repriză…clar nu e cel mai sănătos lucru să ajungi să câștigi un meci în ultimele secunde, așa cum am făcut noi în Danemarca, dar tot ce contează până la urmă este să învingi, indiferent cum o faci. Esbjerg nu a avut un început bun de sezon în Ligă, le respectăm, le cunoaștem valoarea.  Sunt convins că vom fi aproape de potențialul maxim la acest joc pentru că doar așa îl putem câștiga. Avem nevoie de această victorie, e mereu important să câștigi în Liga Campionilor. Fiecare punct câștigat e important, e o grupă echilibrată, cu multă valoare și cu multe răsturnări de situație” – Adi Vasile, antrenor CSM București.

”Tigroaicele” nu au scăpat de problemele pe care la au din punct de vedere medical. A revenit Bianca Bazaliu, dar sunt în continuare accidentate Omoregie, Perianu, Barbosa, Cvijic, Vâlcan.

”Am avut o singură dată, la primul meci din Liga Campionilor, acasă cu Metz, întreg lotul valid. În astfel de situații sunt oportunități de a inventa ceva, de a responsabiliza anumite jucătoare, așa că mă gândesc la astfel de lucruri, pe care le pot influența, nu pot schimba trecutul, pot influența prezentul și viitorul. Sunt fete care vor reveni în curând, Elizabeth Omoregie și Gabriela Perianu. Ele vin după o perioadă de recuperare și vom vedea exact când ne vom putea baza pe ele la intensitate maximă. Bianca Bazaliu a revenit și ea, însă nu știu când vom avea lotul complet” – Adi Vasile, antrenor CSM București.

Înaintea partidei de mâine, CSM București este pe locul 5 în Grupa A, cu 11 puncte după 10 meciuri, în timp ce danezele sunt pe 6, cu 8 puncte după 11 meciuri.

FOTO: Facebook CSM București

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Campionul care are succes dacă-l înțeapă albina înainte de cursă

La Gala Triatonului Românesc, Vlad Remzing a fost desemnat cel mai bun sportiv la categoria sub 23 de ani....
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img