joi, aprilie 18, 2024

Adi Vasile, înainte de confruntarea din optimile Ligii Campionilor, cu Vâlcea: ”Diferența va fi făcută de lucrurile de bază”

Cele mai Citite

CSM București și SCM Rm. Vâlcea își dispută un loc în sferturile celei mai tari competiții intercluburi de pe continent. Primul meci al ”dublei” istorice este la Vâlcea, sâmbătă, de la ora 17.00, returul urmând să aibă loc peste o săptămână, în Capitală.

„Tigroaicele” au traversat o perioadă dificilă, având lotul decimat din cauza pandemiei de Coronavirus. Inclusiv antrenorul Adi Vasile a lipsit de pe banca tehnică două săptămâni, ratând meciul de campionat cu Vâlcea, câștigat de elevele sale.

”A fost greu să stau acasă, m-am simțit inutil, neputincios. Am avut o senzație ciudată să văd meciul de acasă, am trăit un pic și din postura suporterului, am avut reacții altfel decât pot avea pe bancă, nu m-am cenzurat deloc” – Adi Vasile, antrenor CSM București.

Tehnicianul spune că este fericit că a revenit alături de echipă în chiar cel mai important moment al sezonului european.

”Este perioada în care culegem roadele muncii noastre. Ar fi fost greu la început să-mi imaginez acest duel românesc, dar noi nu ne-am făcut calcule în funcție de potențialii adversari, am ales să ne concentrăm doar pe noi. Diferența în acest duel va fi făcută de lucrurile de bază, nu cred că vor fi surprize majore. Este important pentru noi să facem lucrurile pe care le știm și le-am pregătit foarte bine” – Adi Vasile, antrenor CSM București.

Cea mai bună jucătoare a confruntării din Liga Națională, dintre cele mai bune echipe românești, portarul Jelena Grubisic abia așteaptă meciul cu Vâlcea, al cărui final speră să fie același ca la ultimul joc direct.

”Mă bucur că au revenit aproape toate fetele, datele problemei vor fi altele față de meciul din campionat. Ne așteaptă un meci greu, dar nu cred că ele pot schimba multe în jocul lor. Vom da tot ce putem și mergem acolo doar cu gândul să câștigăm. Mereu e motivația mai mare când jucăm cu Vâlcea. Sperăm să le învingem din nou, să fim adevărate tigroaice pe teren” – Jelena Grubisic, portar CSM București.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Campionul care are succes dacă-l înțeapă albina înainte de cursă

La Gala Triatonului Românesc, Vlad Remzing a fost desemnat cel mai bun sportiv la categoria sub 23 de ani....
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img