sâmbătă, aprilie 13, 2024

Alexandrina Barbosa: ”În luna mai revin pe teren!”

Cele mai Citite

Accidentată în noiembrie, în primul minut al meciului cu Krim, interul stânga al CSM-ului a primit vești bune de la medici.

Vicecampioana mondială și europeană cu naționala Spaniei, Alexandrina Barbosa a avut un ghinion teribil anul trecut, în Liga Campionilor. Handbalista de la CSM București a suferit o ruptură de ligamente în meciul cu Krim Ljubljana, a fost operată și nevoită să stea departe de teren luni bune.

Interul stânga trage tare la ședințele de recuperare, pentru a ajunge la un nivel fizic bun, care să-i permită să reintre la antrenamente alături de echipă. Zilele trecute, ”tigroaica” a venit în România pentru o scurtă vizită ”medicală”, iar doctorii i-au dat vești foarte bune.

”Mă simt bine, genunchiul a răspuns foarte bine la exercițiile de refacere, acum am ajuns la momentul la care încerc să cresc musculatura. Doctorul mi-a spus că în luna mai o să pot să fac antrenament ușor cu fetele, pentru că recuperarea merge bine. Mi-este dor de echipă, de meciuri, de atmosferă, acum am mai multă putere și forță să revin pe teren și să mă bucur de handbal” – Alexandrina Barbosa, handbalistă CSM București.

Barbosa a dorit neapărat să-și revadă coechipierele, pe care le-a urmărit de la televizor în ultimele luni.

”M-am văzut cu fetele și am simțit că ele au fost foarte bucuroase că ne-am întâlnit, le-a fost dor de mine și mie de ele, și de antrenor. Mi-a fost greu să stau acasă și să văd meciurile la televizor, îmi doream să fiu cu ele în teren, să le ajut, măcar să stau pe bancă. M-am manifestat acasă ca un suporter. Soțului meu i-am făcut capul mare la fiecare partidă pe care am urmărit-o împreună. Este mult mai bine să fii pe teren decât acasă, la televizor” – Alexandrina Barbosa, handbalistă CSM București.

Cu echipa, la Budapesta!

Alexandrina susține că fetele au prima șansă la calificarea în careul de ași al Ligii Campionilor și le ține pumnii în returul cu TSKA, de la Moscova, programat duminică, de la ora 17.00. Partida pleacă de la plus cinci pentru ”tigroaice”.

Handbalista își face planurile și își dorește să facă și ea parte din delegația CSM-ului la Final Four-ul din Ungaria.

”Cu puțin noroc poate voi fi în Final Four cu echipa, nu știu dacă voi fi la nivel bun din punct de vedere fizic, aș vrea să ajut cu tot ce pot … măcar să ajung acolo cu ele, chiar dacă doar să stau pe bancă” – Alexandrina Barbosa, handbalistă CSM București.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Cătălin Preda a dat săriturile de pe stânci pe adrenalina de pe circuit!

Desemnat cel mai bun săritor în apă de la mare înălțime din Europa în anul 2023, românul Cătălin Preda...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img