joi, aprilie 18, 2024

”Tricolorele” s-au antrenat în bucătărie!

Cele mai Citite

Handbalistele de la naționala României au profitat din plin de ziua liberă primită după victoria la 11 goluri în fața Macedoniei, în manșa tur a barajului pentru calificarea la Mondialul din decembrie.

Cristina Neagu și colegele s-au relaxat activ în bucătăria unuia dintre restaurantele Hotelului Marriott. Pentru că și-au dorit să ”prindă” cât mai multe din tainele artei culinare, handbalistele au avut parte de o lecție de cooking de la Chef Nicolae Lică, iar tot ce au învățat în cele două ore petrecute au pus în practică, asigurându-și, astfel, cina.

Handbalistele au fost împărțite în mai multe grupe, fiecare ocupându-se de o anumită parte a meniului. Fetele au pregătit sushi, tartar de somon, steak de vită cu garnitură de cartofi dulci, paste făcute în casă, dar și două feluri de desert.

”Ne-am chinuit ore bune până să găsim ce fel de activitate să pregătim pentru team building-ul de azi. În cele din urmă, am ajuns la această variantă cu gătitul și toate am fost super încântate. Unele dintre fete chiar se pricep foarte. Eu o oră am curățat și tăiat cartofi dulci! A fost mai greu în bucătărie decât la antrenament. La fiecare acțiune a naționalei noi obișnuim să facem astfel de activități. Contează foarte mult cum ne înțelegem și cum relaționăm în afara terenului ” – Cristina Laslo, componentă a echipei naționale de handbal a României.

”Pentru noi a fost o adevărată plăcere să le avem pe fete în bucătărie. Chiar am avut emoții mari. Ele s-au descurcat de minune, au pus în practică tot ce le-am explicat. Dacă aș putea, le-aș opri pe toate să facem echipă în bucătărie” – Chef Nicolae Lică.

La finalul orelor de gătit, handbalistele au realizat și platingul preparatelor și i-au surprins pe cei din staff-ul tehnic al primei reprezentative atât cu gustul cinei, cât și cu felul în care au arătat creațiile lor.

Pentru fetele noastre urmează miercuri, de la ora 18:00, la Skopje, meciul retur cu Macedonia de Nord. Partida din deplasare pleacă de la avansul de 11 goluri (33-22) obținut de ”tricolore” sâmbătă, în Sala Dinamo.

Campionatul Mondial din 2021 are loc în decembrie, în Spania, în perioada 2-19, și va reuni 32 de reprezentative. România a participat la toate edițiile de până acum ale Campionatelor Mondiale.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Campionul care are succes dacă-l înțeapă albina înainte de cursă

La Gala Triatonului Românesc, Vlad Remzing a fost desemnat cel mai bun sportiv la categoria sub 23 de ani....
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img