joi, aprilie 18, 2024

Adi Vasile, înainte de meciurile ”de foc” din luna mai: ”Nu trebuie să lăsăm nici un moment garda jos”!

Cele mai Citite

CSM București pornește returul Ligii Florilor din postura de lider al clasamentului. În această lună se vor juca toate etapele rămase, sub formă de turnee.

Mai este luna decisivă pentru titlu în campionatul intern de handbal. În acest moment, după 18 meciuri jucate., CSM București este în fruntea clasamentului, cu 52 de puncte, urmată de Baia Mare (49 puncte) și Vâlcea (42 de puncte și un meci mai puțin disputat).

”Tigroaicele” sunt în postura în care depind doar de ele și spun că nu iau în calcul pași greșiți în meciurile care urmează. Primele două vin joi și vineri (cu Rapid și Slatina, în turneul găzduit de Turda și Cluj).

”Suntem pe ultima sută de metri a campionatului, suntem într-o situație în care avem foarte multe meciuri, dar aleg să văd partea bună a paharului: este captivant să joci mai multe meciuri, decât să te antrenezi. Este nevoie de o capacitare optimă din toate punctele de vedere, sunt momentele în care trebuie să înțelegi cât contează toată munca depusă într-un an sau poate doi. Este foarte important ca toată lumea să fie sănătoasă, este vorba despre a gestiona multe lucruri într-un timp scurt,  această parte a sezonului seamănă mult cu energia unui turneu final. Să considerăm că lupta este superficial dusă într-o direcție când mai avem atâtea meciuri într-un timp atât de scurt, este o greșeală. Lucrurile se pot schimba dacă nu ești atent, trebuie să luptăm până la capăt și nu trebuie să lăsăm nici un moment garda jos” – Adi Vasile, antrenor CSM București.

” Este prima oară când, într-o lună de zile, jucăm practic un retur. Este atipic, dar nu avem ce face, trebuie să fim sănătoase, este important să rămânem în picioare după fiecare meci pentru că se adună oboseala. Mai avem de câștigat meciuri, nu putem sta liniștite, cursa este încă lungă și bătălia pentru titlu acerbă. Noi, Vâlcea și Baia Mare ne batem pentru trofeu, nu avem voie să facem pași greșiți. În acest moment totul depinde de noi, noi ne facem cărțile. Avem doar pauze 2-3 zile între turnee, este încărcătură mare pe acest final de sezon.. Este nevoie de forță psihică, uneori nu poți ignora oboseala fizică, dar eu cred că avem capacitatea să trecem peste orice obstacol” – Denisa Dedu, portar CSM București.

Joi se joacă derby-ul Capitalei

Meciul cu Rapid, primul din această săptămână pentru CSM, este cel mai important, spun liderii din Liga Florilor.

” Meciul cu Rapid nu este unul aparte pentru mine acum. Sunt la CSM, mă gândesc doar să câștigăm, iar din vară, când voi trece la ei, va fi altă situație” – Denisa Dedu, portar CSM București.

”Este mereu interesant să joci împotriva Rapidului. Au handbaliste experimentate, iar jocul lor s-a omogenizat mult în ultima perioadă. Sunt foarte ambițioși. După fiecare meci pe care-l jucăm mă gândesc la următorul meci, la următoarea victorie. Trebuie să luptăm meci de meci pentru a ne îndeplini obiectivul” – Adi Vasile, antrenor CSM București.

FOTO: Facebook CSM București

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Campionul care are succes dacă-l înțeapă albina înainte de cursă

La Gala Triatonului Românesc, Vlad Remzing a fost desemnat cel mai bun sportiv la categoria sub 23 de ani....
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img