joi, aprilie 18, 2024

Ea e sexy-magicianul care câștigă competițiile de vehicule istorice cu o Dacie din 1969!

Cele mai Citite

Cristina Stecopîtov e actriță și magician, iar de un an și-a descoperit o nouă pasiune: cursele de mașini istorice, la care merge frecvent și unde concurează cu o Dacie 1100 pe care a botezat-o Nemo.

E frumoasă, talentată, plină de… magie și se dă pe circuit cu mașini vechi de 53 de ani!

„Inițial, mi-am dorit să vin și să văd. Am fost întâi copilot, am avut șansa asta, apoi am vrut să fiu pilot , am împrumutat o mașină istorică și am participat… Ulterior, mi-am cumpărat propria mea mașină. Mie întotdeauna mi-a plăcut să conduc, îmi place mirosul de benzină, îmi place să privesc mecanicii cum repară la mașini și cum se murdăresc cu ulei pe mâini” – Cristina Stecopîtov, pilot de vehicule istorice. 

Cristina, în mașina de curse, în timpul raliului

Frumoasa de 32 de ani face senzație atât pe circuit, cât și pe stradă cu o Dacie din 1969 de care este îndrăgostită!

„O iubesc! Este ca și copilul meu, am grijă de ea i-am dat și un nume, Nemo… Mi-o doream atât de mult și o căutam și întrebam în stânga și în dreapta dacă cineva cunoaște pe altcineva care are o Dacie. Am zis că această operațiune se numește operațiunea „Găsindu-l pe Nemo” și atunci când o s-o găsesc o s-o numesc Nemo. Universul mi-a adus-o în viața și nu am putut să nu respect promisiunea” – Cristina Stecopîtov, pilot de vehicule istorice. 

Tânăra este oprită frecvent în trafic și întrebată despre mașină.

„Este o energie extraordinară pentru că toată lumea mă oprește, îmi face cu mâna, mă întreabă din ce an este, o admiră și mă încarc cu energia lor pozitivă” – Cristina Stecopîtov, pilot de vehicule istorice. 

Cristina are și un job la fel de interesant!

“Sunt magician încă de la 19 ani asta înseamnă deja de 13 ani, mai nou sunt și actriță , studentă în anul 3 la Actorie, fac spectacole de magie și pentru copii și pentru adulți, merg cu spectacolele de teatru prin țară, avem turnee, avem și o gașcă de magicieni cu care facem spectacole, abia aștept să treacă pandemia și să facem spectacolele noastre pe scenă” – Cristina Stecopîtov, pilot de vehicule istorice. 

Cristina ar putea fi oricând fotomodel

Cristina știe și ce magie ar vrea să facă pentru anul 2022! “Să dispară pandemie și să revenim la o viață normală, mi-e atât de dor” – Cristina Stecopîtov, pilot de vehicule istorice.

S-a apucat de magie la 15 ani

Cristina își aduce aminte cum a luat contact cu lumea magiei.

„Prima și prima dată aveam 15 ani am ieșit Miss Boboc în liceu și am câștigat un curs gratis la o școală de „Actorie, Dans și Magie” și acolo am învățat practic primele trucuri. Pot să zic că mi-a plăcut mai mult actoria, nu visam neapărat să fiu magician, asta s-a întâmplat după liceu” – Cristina Stecopîtov, pilot de vehicule istorice. 

Tot la 15 ani au început să îi iasă și primele trucuri. „Am învățat să fac un lapte să dispară dintr-un ziar și să apară porumbei dintr-o tigaie” – Cristina Stecopîtov, pilot de vehicule istorice. 

Dacă ar fi pusă să aleagă între cele trei pasiuni ale sale, alegerea ar fi dificilă!

„Mi-ar plăcea să le fac cumva pe toate trei în același timp, deși am o satisfacție pentru magie, am niște împliniri pe partea aceea, îmi doresc să am niște împliniri și pe partea de actorie și mi-ar plăcea și mai multe pe partea de pilotaj” ” – Cristina Stecopîtov, pilot de vehicule istorice.

Cristina poate face tricuri magice în orice moment
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Campionul care are succes dacă-l înțeapă albina înainte de cursă

La Gala Triatonului Românesc, Vlad Remzing a fost desemnat cel mai bun sportiv la categoria sub 23 de ani....
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img