joi, aprilie 18, 2024

Norris Măgeanu pentru încă 4 ani la șefia FRAS

Cele mai Citite

Din 2015 la cârma Federației Române de Automobilism Sportiv, Norris l-a învins la alegeri, pe contracandidatul său, Silviu Bulugioiu, cu 92 la 35 de voturi.

Norris Măgeanu a câștigat încă un mandat de 4 ani la cârma Federației Române de Automobilism Sportiv! Este al treilea pentru fostul pilot de raliuri! Acesta conduce federația din 2015! “E o bucurie, după ziua de astăzi dar vine cumva și pe fondul obișnuinței, cu ceea ce înseamnă modul de lucru la federație, cu modul în care se desfășoară aceste alegeri” – Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv.

 La alegerile de ieri care au avut loc la Universitatea Politehnică din București și care au durat peste 4 ore și jumătate, Norris l-a avut contracandidat pe Silviu Bulugioiu, pe care l-a învins cu 92 de voturi la 35. “Cel mai mult mă bucur de diferența mare de voturi între echipa mea și echipa contracandidaților. După 8 ani, am câștigat cu o diferență de voturi care este mai mare și decât cea de acum 4 ani și decât cea de acum 8. Asta arată că totuși am făcut lucruri bune” – Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv.

Prima pe care a anunțat-o de victorie a fost soția

Norris recunoaște că a avut emoții pentru aceste alegeri! „Emoțiile sunt inevitabile. Ele vin nu neapărat din necunoscut ci din greutatea momentului. Să stai în fața reprezentanților a 200 de cluburi membre, nu e ușor” – Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv. Președintele FRAS a dezvăluit și cine a fost prima persoană pe care a anunțat-o că a câștigat! „ Primul mesaj i l-am dat soției mele, care a resimțit cel mai greu alături de mine duritatea acestei campanii și căreia trebuie să îi mulțumesc” – Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv.

Ședința a durat 4 ore și jumătate

Adunarea Generală de Alegeri a Federației Române de Automobilism Sportiv a avut loc ieri, 4 martie, de la ora 12:00 în Amfiteatrul „Radu Voinea” din cadrul Universității Politehnica din București și a durat 4 ore și jumătate. Președintele aflat în funcție, Norris Măgeanu, l-a învins pe contracandidatul său, Silviu Bulugioiu, cu 92 de voturi la 35, iar un buletin de vot a fost anulat. La alegeri au participat reprezentanții a 128 de cluburi cu drept de vot. Norris conduce Federația Română de Automobilism Sportiv din 2015 și va fi la cârmă ei și în următorii 4 ani.

Noua conducere a Federației Române de Automobilism Sportiv este formată din:

Norris Măgeanu, președinte, Cristian Notaru, secretar general, Ioan Badiu, vicepreședinte, Bogdan Constantinescu, vicepreședinte, Cătălin Nicolaescu, vicepreședinte și 5 membrii în Consiliul Federal, Darius Manea, Constantin Fântână, Mihai Lonte, Bela Stoica, Edwin Keleti, Bogdan Mihăescu.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Campionul care are succes dacă-l înțeapă albina înainte de cursă

La Gala Triatonului Românesc, Vlad Remzing a fost desemnat cel mai bun sportiv la categoria sub 23 de ani....
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img