joi, septembrie 28, 2023

Sexy-polițista de pe circuit!

Cele mai Citite

Cristiana Danci are 31 de ani, face legea în cursele de raliuri, iar când nu e pe circuit lucrează la Poliția din Covasna și are grijă ca toată lumea să respecte legea și ordinea publică. 

„Întorc capul pe stradă după mașini, nu după bărbați”. Asta spune Cristiana Danci, o tânără polițistă din Covasna, pilot de raliu și mare amatoare de bolizi puternici. 

Povestea ei în sportul cu mulți cai putere a început dintr-o întâmplare.  

„Aventura mea în automobilism a debutat în 2019 din curiozitate, am participat cu mașina personală la o cursă, am vrut să văd dacă mă pricep să conduc. Am ieșit atunci pe locul 5 și mi-am dorit să continui, să-mi îmbunătățesc timpii. Sunt genul de femeie care întoarce capul după mașini, nu după bărbați” – Cristiana Danci, pilot raliu. 

Când nu este pe circuit, Cristiana are o meserie poate și mai periculoasă. Este angajată la Direcția de ordine publică la IPJ Covasna, iar colegii și șefii o ajută cu tot ce se poate pentru ca sexy-polițista să fie as pe circuit! 

„Simt că este locul unde trebuie să fiu, am alături un partener patruped, executăm misiuni de stabilirea ordinii publice, îmi place să ajut, să fiu în slujba cetățeanului. Am avut parte de incidente, fiecare zi e diferită. Bărbații se liniștesc mai repede când apare o femeie la intervenție, apelează la bunul simț, încearcă să fie mai drăguți, chiar dacă ei sunt vinovați. Colegii din Politie mă susțin, conducerea mă ajută, mai ales când merg la competiții, colegii mi-au oferit inclusiv zile libere” – Cristiana Danci, pilot raliu. 

Cristiana nu a fost ferită de incidente în trafic și mărturisește chiar că și-a luat amendă de la colegii ei de la rutieră.

„Am avut incidente în trafic, nu foarte grave, dar m-au ajutat să capăt experiența pe care o am acum. Am luat și amenzi în trafic, dar mi-am asumat, sunt foarte corectă” – Cristiana Danci, pilot raliu. 

Polițista în vârstă de 31 de ani spune că se transformă atunci când este la volan 

„Sunt vitezomană, dar în traficul de zi cu zi mă temperez. Îmi iau doza de adrenalină doar la curse. Logo-ul de pe mașină „ Beast mode on” mi se potrivește. Când urc la volan pentru o cursă, totul în mine se transformă și sunt ca o bestie, eu și mașina” – Cristiana Danci, pilot raliu. 

Anul acesta la prima etapă a Women Rally,  Cristiana a mers extrem de bine. Blonda a cucerit locul 1 la Clasa 1, cu Seatul ei Leon. De asemenea, a scos timpi buni și a terminat pe poziția a cincea la FWD și a ocupat locul 8 în clasamentul general.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Cei mai tari piloți de drift din Europa se dau cu mașinile în Piața Constituției!  

În acest weekend, Bucureștiul va fi gazda etapei a patra din Campionatul Național de Drift. La concurs vor lua startul, pe lângă piloții români,...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img