sâmbătă, aprilie 13, 2024

Luptă la +100 pentru că-i place mâncarea și urăște dietele! 

Cele mai Citite

Medaliat cu aur la Cupa Europeană, Darius Georgescu este unul dintre ei mai norocoși judoka. În timp ce colegii săi trag tare să intre în categorie înaintea Europeanului de la Haga, el nu este în aceeași situație. A ales să concureze la categoria grea pentru că îi place mâncarea și urăște dietele! 

După ce s-a întors cu medalia de aur de la Cupa Europeană din Malaga, Darius Georgescu (18 ani) se pregătește pentru Campionatul European de Juniori de la Haga, programat între 7-10 septembrie. 

Sportivul nu are niciun stres în ceea ce privește dieta dinaintea acestui concurs. Este singurul din lot care nu este nevoit să slăbească!  

„Eu nu trebuie să renunț la nimic. Fac categoria +100 kilograme, nu trebuie să fac slăbire, de aceea am ales și această categorie. Sunt norocos”  Darius Georgescu, component al lotului național de juniori de judo al României

Chiar dacă își permite să mănânce orice, înainte de concursuri sportivul are mare grijă! 

 „Îmi plac și dulciurile, și îmi place și mâncarea, dar înainte de concurs cu o lună țin o anumită dietă, pentru a nu mă simți rău la competiție”  Darius Georgescu, component al lotului național de juniori de judo al României.   

Mama lui, înotătoare de performanță  

Darius s-a apucat de judo la 10 ani. 

 „Eu am ales să fac acest sport de contact îndrumat de tatăl meu vitreg, care a apărut în viața mea mai recent și m-a îndrumat spre bine”  Darius Georgescu, component al lotului național de juniori de judo al României.  

Tânărul sportiv provine dintr-o familie de sportivi.  Mama sa, Nicoleta Aurora Stana, a fost înotătoare de performanță și medaliată în proba de 400 m mixt la competiții internaționale. 

„Înainte de judo, am făcut înot 7 ani datorită mamei mele și în același timp am făcut și polo”  Darius Georgescu, component al lotului național de juniori de judo al României 

Se antrenează pe 38 de grade  

Sportivii din lotul național de juniori de judo se pregătesc la Izvorani pentru Campionatul European de la Haga care va avea loc între 7-9 septembrie. 

Tinerii au câte două antrenamente pe zi e o vreme caniculară.  

„Este destul de greu, dar merită toate sacrificiile când știu pentru ce mă pregătesc. Am foarte multe șanse să mă întorc cu o medalie de acolo, pentru că m-am bătut cu majoritatea adversarilor pe care îi voi întâlni la european și i-am învins”  Darius Georgescu, component al lotului național de juniori de judo al României.  

România va merge cu 7 sportivi la Campionatul European de Juniori de la Haga. Aceștia sunt: Andrei Anghel, categoria 60 de kilograme, Flavius Lungu, 66 de kilograme, Ioan Dtzitzac, 73 de kilograme, Rareș Arsenie, 90 de kilograme, Alexandu Sibișan, 90 de kilograme, Bogdan Petre, 100 kilograme și Darius Georgescu,  +100 kilograme.   

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Cătălin Preda a dat săriturile de pe stânci pe adrenalina de pe circuit!

Desemnat cel mai bun săritor în apă de la mare înălțime din Europa în anul 2023, românul Cătălin Preda...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img