joi, noiembrie 30, 2023

Fata care iubește adrenalina: s-a răsturnat cu mașina de 3 ori într-o singură cursă!

Cele mai Citite

Teo Merlă trăiește fiecare competiție de Rallycross pe muchie de cuțit. În etapa de la Băbana, tânăra s-a dat cu mașina peste cap de câteva ori, dar a reușit să termine cursa.   

Teodora Merlă s-a apucat de Rallycross datorită tatălui său, în 2021 și a fost dragoste la prima vedere.  

„Tata mi-a povestit despre băiatul unui prieten de-al lui care practică acest sport și mi s-a părut foarte interesant” -Teodora Merlă, pilot în Campionatul de Rallycross.  

Până acum, tânăra de 17 ani s-a dat în 12 etape de Rallycross și în 6 de Slalom Paralel. În 2 ani și jumătate de motorsport, competițiile la care Teo a participat nu au fost lipsite de incidente.  

„De când m-am apucat, m-am răsturnat de 3 ori” -Teodora Merlă, pilot în Campionatul de Rallycross.  

Teo nu va uita prea curând etapa a patra din acest campionat.  

„Ultima dată la Băbana a fost o răsturnare destul de urâtă, dar am continuat. M-am răsturnat de 3 ori am picat pe roți, a fost foarte scurt, dar în același timp aveam impresia că nu se mai termină, m-am speriat puțin”-Teodora Merlă, pilot în Campionatul de Rallycross.  

Prezenți la competiție, părinții fetei s-au speriat foarte tare.  

„Mama s-a speriat cel mai tare. Dar nu prea au ce să zică” –Teodora Merlă, pilot în Campionatul de Rallycross.  

Atunci când este la volanul mașinii de competiție, Teo povestește că adrenalina este la cote maxime.   

„Din ce mi s-a spus sunt mai bătăioasă, eu încerc să mă calmez înainte să intru în cursă pentru că e foarte important să fi calm altfel nu reușim să facem nimic. Încerc foarte mult să dau tot ce pot” –Teodora Merlă, pilot în Campionatul de Rallycross.  

A fost inaugurat un nou circuit de Rallycross  

Etapa a 5-a din Campionatul de Rallycross s-a desfășurat pe un circuit nou, „La Eleșteu”, din Schitu Golești, județul Argeș.  

Amplasat în localitatea Schitu Golești, la doar o scurtă distanță de DN 73, circuitul are o lungime de 1,2 kilometri și o lățime de 10 metri. Traseul este construit integral din macadam, asigurând o suprafață optimă pentru cursele de Rallycross.  

Bucla Joker, o porțiune strategică și plină de provocări a circuitului, adaugă un element de adrenalină, oferind piloților șansa de a alege momentul potrivit pentru a o parcurge și a influența rezultatele finale. Evenimentul a fost organizat de  Asociația Club RB Racing, sub autoritatea FRAS și a reunit la start 27 de piloți.   

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Au făcut „dubla” de aur! 

Bianca Mei-Roșu și Eduard Ionescu și-au adjudecat câte două medalii de aur la Campionatele Naționale de Tenis de masă,...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img