joi, aprilie 18, 2024

Peste 700 de participanți la H3RO Mamaia! 

Cele mai Citite

Cel mai tare concurs de triatlon din Estul Europei, H3RO Mamaia, a ajuns la ediția cu numărul 15. Competiția care se va disputa în zilele de 23 și 24 septembrie 2023 va avea la start 700 de participanți din 10 tari.

Pe lângă pasionații de triatlon, și-au confirmat deja prezența sportivii din echipa Olimpică a României, Felix Duchampt & Antoanela Manac , precum si cei mai buni juniori ai României, Carol Popa, Raul Petre si Amalia Singuran.  

Federația Română de Triatlon anunță că în cadrul H3RO Mamaia va lansa echipa de perspectivă olimpică pentru Jocurile Olimpice Paris 2024 și, în premieră, va fi organizat Campionatul Național de Ștafetă Mixtă, o nouă probă olimpică începând cu JO Tokyo. 

Competiția va cuprinde trei Campionate Naționale si două Cupe ale României, iar premiile totale vor fi în valoare de 37 400 de lei. 

Până în prezent, H3RO Mamaia a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta continentală a competițiilor majore de triatlon. 

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org 

Proiectul este finanțat de Primaria Municipiului Constanța și organizat de Federația Română de Triatlon, valoarea totală a proiectului fiind de 172076,54 lei 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Campionul care are succes dacă-l înțeapă albina înainte de cursă

La Gala Triatonului Românesc, Vlad Remzing a fost desemnat cel mai bun sportiv la categoria sub 23 de ani....
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img