sâmbătă, aprilie 13, 2024

Ce performanță! Elena Zaharia a câștigat două medalii de aur la Cupa României! 

Cele mai Citite

Elena Zaharia, componentă a lotului național de tenis de masă al României are un an 2023 de excepție! La ultimul concurs la care a participat, Cupa României, care a avut loc la Dumbrăvița, sportiva a câștigat aurul atât la seniori, cât și la tineret.  

Elena Zaharia a disputat ambele finale ale Cupei României (la seniori și tineret) contra Biancăi Mei-Roșu, colega și prietena ei de la LPS Constanța.  

„Mă bucur extraordinar pentru aceste două medalii de aur. Sunt rezultate foarte importante pentru clubul la care evoluez, CSM Constanța. Acum, aștept următoarea competiție, Naționalele de tineret și unde țintesc, evident, tot medaliile de aur” – Elena Zaharia, componentă a lotului național de tenis de masă al României.   

A mers ceas și pe plan internațional 

Și pe plan internațional, Elena a avut o evoluție de excepție.  

„Am avut un an nemaipomenit, care încă nu s-a terminat. La Campionatul European de la Gliwice am câștigat 3 medalii de aur la individual, pe echipe și dublu mixt și una de bronz, în proba de dublu fete. Campionatul European de seniori de la Malmo a fost cea mai tare experiență a mea. Am fost pentru prima dată la o competiție de seniori. Apoi am avut Top 10 de la București, unde am obținut 9 victorii din 9 posibile” – Elena Zaharia, componentă a lotului național de tenis de masă al României

La Cupa României de tenis de masă în proba de seniori, la masculin,  locul întâi a fost ocupat de Rareș Șipoș de la CSM Dinamo București, iar la tineret de Horia Ursuț, component al echipei CS Rapid București.  

CSM Constanța a dominat întrecerea fetelor 

Între 27-29 octombrie, la Dumbrăvița a avut loc  Cupa României de seniori și tineret.  

Podiumul la senioare: locul 1, Elena Zaharia ( CSM Constanța), locul 2, Bianca Mei-Roșu (LPS NR Constanța), locul 3 Andreea Teglas (LPS NR Constanța) și Andreea Clapa (CSM Bistrița).  

La seniori, podiumul a arătat astfel: locul 1, Rareș Șipoș (CSM Dinamo București), locul 2, Cristian Grigore (CSM Constanța), locul 3, Cristian Chiriță (CSM Constanța) și Florin Seplbuș (CS Rapid București).   

La Cupa României ineret, Elena Zaharia a cucerit medalia de aur după meciul contra Biancăi Mei-Roșu, scor 4-1, într-o reeditare a finalei de la Cupa României Seniori, iar Horia Ursuț s-a clasat pe locul1, după finala cu Paul Szilaghi, scor 4-0.   

Podiumul la  feminin: locul 1, Elena Zaharia (CSM Constanța), locul 2, Bianca Mei-Roșu (LPF NR Constanța), locul 3, Andreea Jifcu (CSM Slatina) și Alesia Sferlea (CSM Arad). 

Podiumul la masculin, locul 1, Horia Ursuț (CS Rapid București), locul 2, Paul Szilaghi (CSM Bistrița), locul 3, Daniel Moldovan (CSM Comunal Dumbrăvița) și Bogdan Badea (CSM Comunal Dumbrăvița).   

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Cătălin Preda a dat săriturile de pe stânci pe adrenalina de pe circuit!

Desemnat cel mai bun săritor în apă de la mare înălțime din Europa în anul 2023, românul Cătălin Preda...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img