sâmbătă, aprilie 13, 2024

Săpunaru, provocat de campioana mondială de la kempo!

Cele mai Citite

Alina Pascu ar vrea să joace o partidă de tenis de picior cu căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru.

Alina Pascu, cea mai bună sportivă de kempo din România, ține cu Rapidul, se antrenează pe imnul echipei alb-vișinii și vrea să joace o partidă de tenis de picior cu veteranul echipei din Giulești.

Alina Pascu, multiplă campioană mondială la kempo este pasionată și de fotbal. Frumoasa sportivă legitimată la Clubul Rapid București și componentă a lotului național de seniori de kempo al României are o melodie specială pe care se antrenează: chiar Imnul Rapidului!

„Este foarte frumos să mă antrenez pe Imnul Rapidului. Imnul Rapidului este cel mai frumos imn și mi-a dat posibilitatea să fac niște mișcări foarte frumoase” – Alina Pascu, componentă a lotului național kempo al României.

Alinei nu doar că îi place fotbalul dar îl și practică atunci când are timp.

„Mă simt foarte bine când joc fotbal și chiar sunt destul de talentată la tenis de picior” – Alina Pascu, componentă a lotului național kempo al României.

Mai în glumă, mai în serios, sportiva susținută de Federația Română de Kempo îi face o invitație căpitanului Rapidului, Cristi Săpunaru!

„Poate cu această ocazie îl provoc pe Cristi Săpunaru la un tenis de picior. Ar fi interesant și dacă nu face față, poate să vină cu un coleg și eu vin cu sensei Amatto” – Alina Pascu, componentă a lotului național kempo al României.

E și antrenoare de fitness

Deși e legitimată la Rapid, până acum, Alina nu a reușit să ajungă la un meci pe stadionul din Giulești, dar își urmărește favoriții din fața televizorului de câte ori are ocazia.

„Sunt fascinată de galerie, au cea mai frumoasă galerie. Chiar sper să ajung și pe stadion” Alina Pascu, componentă a lotului național kempo al României.

Pe lângă sportul de performanță pe care îl practică de la vârsta de 4 ani, de mult timp, Alina este și antrenoare de fitness. De anul acesta, luptătoarea se ocupă și de pregătirea fizică a loturilor naționale de seniori de kempo ale României. Ea îi așteaptă la sală și pe jucătorii Rapidului.

„Cu siguranță i-aș ajuta foarte mult cu un program de condiționare fizică și pe această cale îi invit pe toți jucătorii de la Rapid să facă un antrenament cu mine” -Alina Pascu, componentă a lotului național de seniori de kempo al României.

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Cătălin Preda a dat săriturile de pe stânci pe adrenalina de pe circuit!

Desemnat cel mai bun săritor în apă de la mare înălțime din Europa în anul 2023, românul Cătălin Preda...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img