sâmbătă, aprilie 13, 2024

Rassambek Akhmatov – Fost luptător, prietenul lui Didier Drogba joacă la Buzău

Cele mai Citite

Povestea de viață a fotbalistului rus Rassambek Akhmatov pare desprinsă din filme

Plecat cu părinții din orașul natal în Franța, în urmă cu 20 de ani, Rassambek Akhmatov a ajuns la fotbal după ce a făcut lupte timp de 6 ani. A mers și în Statele Unite ale Americii, unde l-a cunoscut pe marele Didier Drogba, după care a venit în România, pentru a pune umărul la promovarea celor de la FC Buzău.

În urmă cu șapte ani, fotbalistul rus a avut parte de aventura vieții, când a ajuns să evolueze în Statele Unite ale Americii.

„Drobga era în ultimul an al carierei, în Phoenix, și am jucat împotriva lor în finala sau semifinala campionatului național. Și tot vorbesc de asta pentru că e o amintire frumoasă pentru mine să mă întâlnesc cu el înainte de a se retrage” – Rassambek Akhmatov, fotbalist FC Buzău.

Fotbalul nu este, însă, primul sport pe care l-a practicat mijlocașul. El a făcut șase ani de lupte, fiind și acum unul dintre cei mai fideli fani ai galelor UFC.

„Am făcut 6 ani de lupte. Așa că am făcut-o patru ani acolo și încă doi în Franța înainte de a descoperi fotbalul. Acum nu mă mai ajută, dar cred că la început ești mai puternic, mai pregătit, mai agil, acest tip de lucruri cred că ajută” – Rassambek Akhmatov, fotbalist FC Buzău.

Chiar dacă acum e fotbalist profesionist, jucătorul Gloriei Buzău nu ratează nici acum vreo gală importantă de lupte.

„Niciodată nu ratez galele de lupte, indiferent că sunt mici sau mari, nu ratez nimic și iubesc luptele” – Rassambek Akhmatov, fotbalist FC Buzău.

Le trimite bani lunar părinților

Acum în vârstă de 27 de ani, Akhmatov este profund recunoscător părinților săi.

„Ne-am mutat în Franța în 2003. Părinții mei au plecat din cauza războiului din Rusia de atunci. Din 2003 locuiesc în Franța. Nu trece o zi fără să vorbesc cu fratele sau cu părinții mei” – Rassambek Akhmatov, fotbalist FC Buzău.

13Rassambek Akhmatov se află în al treilea an în care evoluează în România, după experiențe numite Comuna Recea și Chindia Târgoviște.

„Nu am învățat româna, dar toată lumea vorbește româna, înțeleg în cea mai mare parte ce spune antrenorul sau ce vorbesc. Știu să spun <<Hai Romania>>. Îmi place cașcavalul pane” – Rassambek Akhmatov, fotbalist FC Buzău.

De când a început fotbalul, Akhmatov a făcut-o doar cu gândul la părinții lui, cărora și le trimite lunar bani.

„Și primii bani și cei de acum, mereu am făcut la fel cu ei. Le trimit tot ce pot părinților și ei fac ce au nevoie cu ei” Rassambek Akhmatov, fotbalist FC Buzău.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Cele mai recente știri

Cătălin Preda a dat săriturile de pe stânci pe adrenalina de pe circuit!

Desemnat cel mai bun săritor în apă de la mare înălțime din Europa în anul 2023, românul Cătălin Preda...
- Advertisement -spot_img

RECOMANDATE

- Advertisement -spot_img