”Tigrii”, săptămână de foc în campionat!

Patru meciuri în șase zile! Asta îi așteaptă pe ” Tigrii” din București la Cluj, acolo unde se desfășoară, sub formă de turneu, etapele 21-24 din Liga Zimbrilor.


Handbaliștii de la CSM se află în fața unei săptămâni de foc! Au de jucat nu mai puțin de patru meciuri grele în competiția internă.
Aflați pe locul cinci în clasament, elevii lui Eliodor Voica știu cât de importante sunt meciurile cu Baia-Mare (poziția a patra), SCM Politehnica Timișoara (locul șase), Steaua ( locul șapte) și Făgăraș (poziția 13 în Liga Națională).

“Contează foarte mult ce vom face în aceste partide, ierarhia finală a campionatului poate fi decisă în această săptămână” – Eliodor Voica, antrenor handbal masculin CSM București.

Revenit pe teren după 14 zile de izolare, după ce a fost diagnosticat cu Covid, căpitanului Chike Onyejekwe abia așteaptă confruntările de la Cluj.

“A fost foarte greu să stau acasă atâtea zile și să nu mă pot face mișcare deloc. Mă bucur că acum sunt bine și mă pot antrena alături de echipă. Abia aștept să joc, deși nu știu cât voi rezista pe teren și cât de mult pot să-mi ajut echipa. Avem meciuri foarte grele, dar, cu siguranță, cel mai important este primul, cu Baia Mare” – Chike Onyejekwe, căpitan CSM București

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

spot_img

Related Articles