”Tricolorele” s-au antrenat în bucătărie!

Handbalistele de la naționala României au profitat din plin de ziua liberă primită după victoria la 11 goluri în fața Macedoniei, în manșa tur a barajului pentru calificarea la Mondialul din decembrie.

Cristina Neagu și colegele s-au relaxat activ în bucătăria unuia dintre restaurantele Hotelului Marriott. Pentru că și-au dorit să ”prindă” cât mai multe din tainele artei culinare, handbalistele au avut parte de o lecție de cooking de la Chef Nicolae Lică, iar tot ce au învățat în cele două ore petrecute au pus în practică, asigurându-și, astfel, cina.

Handbalistele au fost împărțite în mai multe grupe, fiecare ocupându-se de o anumită parte a meniului. Fetele au pregătit sushi, tartar de somon, steak de vită cu garnitură de cartofi dulci, paste făcute în casă, dar și două feluri de desert.

”Ne-am chinuit ore bune până să găsim ce fel de activitate să pregătim pentru team building-ul de azi. În cele din urmă, am ajuns la această variantă cu gătitul și toate am fost super încântate. Unele dintre fete chiar se pricep foarte. Eu o oră am curățat și tăiat cartofi dulci! A fost mai greu în bucătărie decât la antrenament. La fiecare acțiune a naționalei noi obișnuim să facem astfel de activități. Contează foarte mult cum ne înțelegem și cum relaționăm în afara terenului ” – Cristina Laslo, componentă a echipei naționale de handbal a României.

”Pentru noi a fost o adevărată plăcere să le avem pe fete în bucătărie. Chiar am avut emoții mari. Ele s-au descurcat de minune, au pus în practică tot ce le-am explicat. Dacă aș putea, le-aș opri pe toate să facem echipă în bucătărie” – Chef Nicolae Lică.

La finalul orelor de gătit, handbalistele au realizat și platingul preparatelor și i-au surprins pe cei din staff-ul tehnic al primei reprezentative atât cu gustul cinei, cât și cu felul în care au arătat creațiile lor.

Pentru fetele noastre urmează miercuri, de la ora 18:00, la Skopje, meciul retur cu Macedonia de Nord. Partida din deplasare pleacă de la avansul de 11 goluri (33-22) obținut de ”tricolore” sâmbătă, în Sala Dinamo.

Campionatul Mondial din 2021 are loc în decembrie, în Spania, în perioada 2-19, și va reuni 32 de reprezentative. România a participat la toate edițiile de până acum ale Campionatelor Mondiale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

spot_img

Related Articles