”Tricolorele” s-au relaxat într-un parc de aventură

Handbalistele echipei naționale au profitat din plin de câteva ore de pauză și au ieșit din hotel – pentru prima dată de când sunt în Danemarca – având altă destinație decât sala în care se joacă meciurile de la Campionatul European.

Neînsoțite de selecționerul Bogdan Burcea, ci doar de ceilalți membrii ai staff-ului, ”secundul” Robert Licu, Jaume Fort Mauri, Ștefan Ciuntu și Nicoleta Alexandrescu, ”tricolorele” au ales Wow Park, o locație perfectă pentru aventură și adrenalină.

Cristina Neagu și coechipierele nu au ratat nici una dintre atracțiile parcului danez, s-au bucurat de momentele de relaxare activă, în care și-au eliberat mintea de presiunea și stresul competiției handbalistice.

Cristina Laslo și Nicoleta Dincă au demonstrat că nu se tem de înălțime și s-au încumetat să meargă ”în aer” doar pe o plasă suspendată, în timp ce coechipierele le fotografiau și filmau de la sol.

Pentru fetele noastre urmează de joi meciurile din grupa principală, cu o partidă în compania locului 2 din Grupa C, Croația, Serbia, Ungaria sau Olanda (în funcție de rezultatele jocurilor din această seară). România a intrat cu zero puncte în următoarea fază a Campionatului European.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay in Touch

To follow the best weight loss journeys, success stories and inspirational interviews with the industry's top coaches and specialists. Start changing your life today!

spot_img

Related Articles